Vi är

Teensnet vänder sig till dig som går årskurs 6-8. Det är en plats för gemenskap både med vänner i din egen ålder men också med ledare som vil lära känna just dig. Det är också en möjlighet att få upptäcka vem Jesus är och växa i sin tro på Gud. Allt detta kryddas med utmaningar, äventyr och oförglömliga minnen. Visst vill du vara med?

Söndagsteensnet

Söndagsteensnet

Varannan söndag är det Söndagsteensnet i C-huset. Det pågår samtidigt som gudstjänsten och ser lite olika ut från gång till gång. Men garanterat får du mycket härlig gemenskap, någon aktivitet och en samling med fokus på Jesus.

Teensnetgrupper

Teensnetgrupper

I Teensnet träffas vi regelbundet i mindre grupper hemma hos någon av ledarna. Killarna är hos killedarna och tjejerna hos tjejledarna. Här läser vi bibeln tillsammans, ber, umgås och får höra vittnesbörd från ledarnas liv tillsammans med Jesus.

Teensnight

Teensnight

Några gånger varje termin slår vi upp portarna till Teensnight i C-huset. Det är en fredagskväll med fika, gemenskap, lekar och höjdpunkten – tonårsmötet. På mötet delar någon av ledarna från sitt liv och det finns alltid plats för en stund av lovsång och bön. Varje jul och sommar är det Teensnight special med riktig feststämning! OBS! Glöm inte att ta med en slant för att handla i vår cafeteria.

TeenX3m och läger

TeenX3m och läger

Teenextreme är äventyr och större aktiviteter som återkommer några gånger per år. Det kan vara allt från en mörkerspårning i skogen till en heldag på BodaBorg. Varje sommar bjuds det också in till läger med olika teman varje år. Dessa aktiviteter kräver alltid en anmälan och avgift.

Konfirmation

Konfirmation

Om du går i årskurs 8 kan du delta i konfirmationsundervisning. Konfirmationen avslutas alltid med ett läger och en konfirmationsgudstjänst. Se separat informationsbroschyr.