Vi gör

Vi vill i InsideOut ungdomsarbete leva från insidan och ut. Vi vill låta vår identitet speglas i de många delar av arbetet som du kan läsa om nedan. En plats att växa på, en plats av gemenskap och en plats för många olika kreativa uttryck. Välkommen att vara med du också!

Ungdomsmöte

Ungdomsmöte

Varje lördag klockan 19 är det ungdomsmöte för dig som går i nian och uppåt. Vi träffas för att tillsammans sjunga lovsång, be och ta del av undervisning från vår ungdomspastor eller en inbjuden talare. Efteråt bjuds det alltid på härlig gemenskap i caféet.

Lärjungagrupper

Lärjungagrupper

I församlingen träffas vi ca en gång i veckan i lärjungagrupper. Syftet är att mitt i vardagen kunna erbjuda en mindre gemenskap där man tillsammans uppmuntrar och hjälper varandra i livet med Gud. Ingen grupp behöver vara den andra lik och kan innehålla både utflykter, aktiviteter, bön och lovsång. InsideOut har lärjungagrupper för dig som går i 9:an och uppåt. För årskurs 6-8 finns mer information under rubriken Teensnet.

Musikcafé

Musikcafé

En gång i månaden är det musikcafé efter ungdomsmötet. Under åren har många ungdomar och ensembler från församlingen framfört både egenskrivna låtar och annat. Har du skrivit eget, eller har du någon annan sång eller musikstycke du vill framföra? Välkommen att kontakta Annie Fridberg.

Sport

Sport

Vill du sporta och ha kul tillsammans med massa andra ungdomar? Då är det här något för dig! Alla är välkomna som går i 8:an och uppåt, ta gärna med en kompis!
-Innebandy, söndagar 20:00, i idrottshallen på Grenadjärstaden.

Bön och lovsångskvällar

Bön och lovsångskvällar

Under Bön- och lovsångskvällarna som återkommer med jämna mellanrum ges tid för att söka Guds ansikte genom bön och tillbedjan. Jesus drog sig ofta undan för att avskilja tid att söka Herren. Ingen kväll är den andra lik men ett är säkert – Gud är alltid där.

Finally Livin'

Finally Livin'

En gång per termin sätter ungdomarna upp en show fylld med humor, musik, dans, teater och mycket mer. Syftet? Att berätta om Jesus såklart! Finally Livin’ är därför mycket mer än en show. Det är ett tillfälle då evangeliet presenteras på ett enkelt och tydligt sätt, alltid med utgångspunkt i ett aktuellt tema. Du får inte missa detta och glöm inte att ta med en vän!