Vi gör

Vi vill i InsideOut ungdomsarbete leva från insidan och ut. Vi vill låta vår identitet speglas i de många delar av arbetet som du kan läsa om nedan. En plats att växa på, en plats av gemenskap och en plats för många olika kreativa uttryck. Välkommen att vara med du också!

Ungdomsmöte

Ungdomsmöte

Varje lördag klockan 19 är det ungdomsmöte för dig som går i nian och uppåt. Vi träffas för att tillsammans sjunga lovsång, be och ta del av undervisning från vår ungdomspastor eller en inbjuden talare. Efteråt bjuds det alltid på härlig gemenskap i caféet.

Vittnesbörd & kreativa inslag

Vittnesbörd & kreativa inslag

I samband av ungdomsmötena ges det utrymme för ungdomar att vittna om vad Jesus gjort i deras liv. Så långt det är möjligt får en ungdom vittna, och något kreativt inslag ges utrymme till. Ett kreativt inslag kan vara allt ifrån en sång, dans, film eller något illustrativt. 
Önskar man göra något utav detta kontaktas Andreas Junaeus.

Lärjungagrupper

Lärjungagrupper

I församlingen träffas vi ca en gång i veckan i lärjungagrupper. Syftet är att mitt i vardagen kunna erbjuda en mindre gemenskap där man tillsammans uppmuntrar och hjälper varandra i livet med Gud. Ingen grupp behöver vara den andra lik och kan innehålla både utflykter, aktiviteter, bön och lovsång. InsideOut har lärjungagrupper för dig som går i 9:an och uppåt. För årskurs 6-8 finns mer information under rubriken Teensnet.

Sport

Sport

Vill du sporta och ha kul tillsammans med massa andra ungdomar? Då är det här något för dig! Alla är välkomna som går i 8:an och uppåt, ta gärna med en kompis!
-Innebandy, söndagar 20:00, i idrottshallen på Grenadjärstaden.